Tori Amos' 'Unrepentant Geraldines' keert terug in luxe jubileumeditie

Tori Amos' 'Unrepentant Geraldines' keert terug in luxe jubileumeditie

Tien jaar na de release bewijst Tori Amos' 'Unrepentant Geraldines' zijn tijdloze aantrekkingskracht met een speciale jubileumeditie. Dit 2LP-meesterwerk, dat Amos' terugkeer naar de pop- en rockmuziek markeerde na een uitstapje naar het klassieke genre, krijgt een welverdiende heruitgave met extra glans.

De nieuwe deluxe versie bevat niet alleen de originele nummers, waarin Amos' kenmerkende stem en pianospel centraal staan, maar ook drie gloednieuwe tracks: 'Dixie', 'White Telephone To God' en 'Forest of Glass'. Een onmisbare aanvulling voor zowel trouwe fans als nieuwkomers in Amos' rijke oeuvre.

'Unrepentant Geraldines' is een album dat zowel intiem als krachtig is, met teksten die geïnspireerd zijn door beeldende kunst en fotografie. Amos' persoonlijke verhalen en scherpe observaties raken een gevoelige snaar en blijven lang nazinderen.

Deze jubileumeditie is een eerbetoon aan een album dat zijn stempel heeft gedrukt op de muziekwereld. Het is een kans om de magie van 'Unrepentant Geraldines' opnieuw te beleven, of voor het eerst te ontdekken, in een luxe uitvoering die de tijdloze schoonheid van deze muziek benadrukt.