Monkey Man Original Motion Picture Soundtrack: Een meeslepende muzikale ervaring van Jed Kurzel

Monkey Man Original Motion Picture Soundtrack: Een meeslepende muzikale ervaring van Jed Kurzel

Waxwork Records presenteert met trots de originele soundtrack van de film "Monkey Man", gecomponeerd door de bekroonde Jed Kurzel. Deze meesterlijke soundtrack neemt je mee op een muzikale reis door de duistere en spannende wereld van de film, geregisseerd door Dev Patel.

Over de film:
"Monkey Man" is een aangrijpende actiefilm over "Kid", een naamloze jongeman die zijn dagen slijt in een ondergrondse vechtclub. Elke nacht wordt hij, met een apenmasker op, in elkaar geslagen door populairdere vechters voor geld. Na jaren van onderdrukte woede vindt Kid een manier om te infiltreren in de wereld van de sinistere elite van de stad. Terwijl zijn jeugdtrauma's naar boven komen, ontketenen zijn mysterieus gehavende handen een explosieve wraakactie om degenen die alles van hem hebben afgenomen te laten boeten.

Over de componist:
Jed Kurzel is een veelgeprezen Australische singer-songwriter, gitarist en filmcomponist. Zijn indrukwekkende oeuvre omvat soundtracks voor films als "The Babadook", "Alien: Covenant", "Overlord" en "Assassin's Creed". Met zijn muziek voor "Monkey Man" creëert Kurzel een sfeer van spanning, emotie en duisternis die perfect aansluit bij de thematiek van de film.

Deluxe vinyl editie:
Waxwork Records presenteert de "Monkey Man" soundtrack als een deluxe dubbel-LP met bloedrood, zwart en metallic goudkleurig vinyl. De prachtige gatefold hoes is voorzien van nieuw artwork van Sajan Rai en bevat exclusieve liner notes van de regisseur en componist. Een 11"x11 insert maakt deze bijzondere uitgave compleet.