Cody Jinks blikt terug op 'Backside of 30' met speciale heruitgave op Hardwood Coloured Vinyl

Cody Jinks blikt terug op 'Backside of 30' met speciale heruitgave op Hardwood Coloured Vinyl

Een mijlpaal in de carrière van een outlaw country-held

Op 27 september is het tijd om terug te blikken op een belangrijk moment in de carrière van Cody Jinks. Zijn veelgeprezen album 'Backside of 30' krijgt een speciale heruitgave op prachtig Hardwood Coloured Vinyl. Deze plaat markeerde een keerpunt voor Jinks, waar hij zijn unieke mix van outlaw country, rock en blues perfectioneerde en een trouwe fanbase veroverde.

Rauwe emotie en eerlijke verhalen
'Backside of 30' neemt je mee op een reis door Jinks' leven, vol rauwe emotie en eerlijke verhalen. Van de weemoedige ballad "Loud and Heavy" tot het krachtige "Cast No Stones", elk nummer ademt de ziel van een artiest die zijn eigen weg bewandelt, wars van trends en verwachtingen.

Een must-have voor countryliefhebbers
Of je nu al jaren fan bent van Cody Jinks of net kennismaakt met zijn muziek, deze heruitgave van 'Backside of 30' is een absolute must-have. De combinatie van Jinks' karakteristieke stem, de meeslepende instrumentatie en de tijdloze songs maken dit album tot een juweeltje dat je keer op keer wilt beluisteren.

Pre-order nu!
De vraag naar deze speciale editie is groot, dus wacht niet te lang met pre-orderen. Mis deze kans niet om 'Backside of 30' op Hardwood Coloured Vinyl aan je collectie toe te voegen en geniet van de pure, ongepolijste sound van Cody Jinks.